Vacature: Aangifte medewerker

Per wanneer: Per direct
Werkniveau: HBO
Werkervaring: Vanaf 2 jaar
Uren per week: Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd
Salaris: €1.800,00 tot €2.800,00 /maand

Wie zijn wij?

Orange Tax Services is een internationaal fiscaal advies kantoor met een vestiging in Amsterdam, Utrecht en Haarlem. Wij verzorgen internationale payroll diensten, fiscaal advies op grens overschrijdende situaties, verzorgen boekhoudingen, aangiften omzetbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting. Wij onderzoeken 30% vergoedingsregeling situaties (meer dan louter aanvragen), waar de klant fiscaal gevestigd is.

Onze klanten bestaan uit internationals. Dat kunnen zijn internationale particulieren die in Nederland wonen, maar ook die in het buitenland wonen en als zodanig buitenlandsbelastingplichtigen zijn. Sommigen hebben een onderneming, of vermogen, anderen louter inkomen en aftrekposten.

Wij zoeken iemand voor de vacature aangifte medewerker inkomstenbelasting als aanvulling op ons team in Haarlem. U gaat begeleid worden in uw werkzaamheden. Echter, zelfstandig kunnen werken, communiceren met klanten en het goed beheersen van de Engelse taal in woord en geschrift zijn wel een vereiste.

Profiel

U heeft een relevante opleiding gevolgd op minimaal HBO niveau. U beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Daarnaast beschikt u over goede communicatieve vaardigheden en beheerst u de Engelse taal in woord en geschrift.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het opstellen en indienen van aangifte inkomstenbelasting. Dat zijn aangiften voor internationals met corresponderende internationale issues of uitdagingen. Wij begrijpen dat wanneer u niet uit een internationale praktijk komt, dit nieuw voor u kan zijn. Het is voor ons vooral belangrijk dat u de basis van het doen van aangiften inkomstenbelasting begrijpt. Het internationale stuk daarin wordt u begeleid voor zover nodig.

Aanbod

Orange Tax Services biedt u een prima salaris, een plezierige werkplek binnen een gemotiveerd team. Ook is er voldoende ruimte voor ontwikkeling.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd

Salaris: €1.800,00 tot €2.800,00 /maand

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief en laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent. Wij kijken uit naar je reactie!