Vacature: Junior belasting­adviseur – aan­gifte mede­werker

Werkplaats: Haarlem
Taal: Business Engels vereist
Werkervaring: Geen
Dienstverband: Vast contract
Uren per week: 40 uur, maar 32 uur kan ook
Salaris: EUR 1.800 tot EUR 2.300

Wij zoeken voor ons kantoor in Haarlem een junior belastingadviseur / aangifte medewerker.

Orange Tax Services

Wij zijn een internationaal belastingadvieskantoor dat zich profileert als het kantoor in Nederland voor de niet Nederlandstalige klant. Daarbij gebruiken wij voor zover mogelijk vaste tarieven voor onze dienstverlening.

Wij zijn een collegiaal werkend kantoor, relaxed in de zin van werktijden, maar formeel in de zin van wel een stropdas, dus ook op vrijdag, als er klanten op kantoor komen.

Vacature – aangiftemedewerker

Bij ons staat de hele leuke vacature aangifte medewerker open. Wij zoeken iemand die wel een fiscale opleiding heeft genoten, maar nog geen werkervaring heeft op dit gebied.

Wij zoeken dus ook een kandidaat die zich voornamelijk bezig gaat houden met het opstellen van voorlopige teruggaven.

Een voorlopige teruggave is een vooruitbetaling van de belastingdienst aan de belastingplichtige, omdat de belastingplichtige in de aangifte inkomsten­belasting over het betreffende jaar geld terug krijgt. Dit wordt veroorzaakt door het hebben van een eigen woning.

Engels

Cruciaal voor de vacature junior belastingadviseur is dat naast het hebben van fiscale kennis je ook kunt communiceren in de Engelse taal. En dan hebben wij het niet over vakantie Engels, maar business Engels. Daarnaast is het van belang dat je ‘outgoing’ bent. Dus niet bang om op iemand af te stappen, of om contact met iemand te maken.

De reden hiervan ligt gelegen in het feit dat wij elke maand seminars geven in het land in de avond waar onze toekomstige klanten op af komen en dan is het zeker fijn wanneer al contact wordt gelegd.

Ontwikkelings­mogelijkheden

De vacature junior belastingadviseur / aangiftemedewerker betreft een functie die ontwikkelings­mogelijkheden heeft. In hoeverre hangt hoofdzakelijk van jezelf af.

Klanten gaan waarschijnlijk vragen stellen over de voorlopige aangifte die je hebt opgesteld. Daar komen echter ook andere fiscale vragen bij.

Deze vragen maken je bekend met ander vlakken binnen het fiscaal stelsel. Wellicht zit daar iets tussen dat je aanspreekt en waar je graag op wilt ontwikkelen.

Maar hoofdzakelijk bestaan de werkzaamheden uit het verzorgen van de voorlopige aangiften.

Salaris

Afhankelijk van fiscale kennis, ervaring en het aantal uren hebben wij een salaris indicatie van tussen de EUR 1800 en EUR 2300. Onze voorkeur is een dienstverband van 40 uur, 32 uur is ook mogelijk.

Onze voorkeur heeft het tevens dat je in de buurt van ons kantoor Haarlem woonachtig bent, zeker niet verder dan een straal van 18KM.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Heeft deze vacature je aandacht gegrepen en denk je dat jij de juiste kennis, ervaring en mentaliteit hebt voor deze baan? Stuur je CV en motivatiebrief naar arnold@orangetax.nl of klik op de onderstaande button.
Klik hier om je CV en motivatiebrief naar ons te mailen