Vacature: Salaris­administrateur

Per wanneer: Per direct
Werkplaats: Haarlem
Dienstverband: Vast contract
Uren per week: Voltijd

Wie zijn wij?

Orange Tax Services is een internationaal fiscaal advies kantoor met een vestiging in Amsterdam en Haarlem. Wij verzorgen internationale payroll diensten, fiscaal advies op grens overschrijdende situaties, verzorgen boekhoudingen, aangiften omzetbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting. Wij onderzoeken 30% vergoedingsregeling situaties (meer dan louter aanvragen), waar de klant fiscaal gevestigd is en dat soort zaken.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit werkgevers die niet in Nederland zijn gevestigd, maar wel werknemers hebben in Nederland.

Profiel

Je hebt een relevante opleiding danwel relevante werkervaring die maken dat jij zelfstandig in staat bent de salarisadministratie van diverse ondernemingen te verzorgen. Uiteraard wordt je onderdeel van een team, zodat je vragen kunt stellen, maar je wordt geacht de kennis paraat te hebben.

Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Goede communicatieve vaardigheden houdt in dat je de klant of potentiële klant perfect kunt uitleggen hoe de Nederlandse wetgeving van toepassing is, welke premies verschuldigd zijn en waar aan gedacht moet worden bij het verwerken bij de salarisadministratie.

Kennis van de 30% vergoedingsregeling wordt op prijs gesteld.

Aanbod

Orange Tax Services biedt je een prima salaris, een plezierige werkplek binnen een gemotiveerd team. Ook is er voldoende ruimte voor ontwikkeling.

Wat wij eigenlijk bieden is een enorm uitdagende baan, werkelijk waar. De klanten komen met uiteenlopende vragen. Omdat wij een expertise hebben die niet algemeen aanwezig is bij de meeste belastingadvies kantoren, wordt jou reply naar deze klant of potentiële klant nagenoeg altijd uitermate vriendelijk ontvangen. De zoektocht van deze persoon is meestal al een tijd onderweg voordat ze bij ons komen. Het kunnen bijstaand van een dergelijke international geeft naast uitdaging ook voldoening.

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief en laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent. Wij kijken uit naar je reactie!