Vacature: Senior administrateur

Per wanneer: Per direct
Werkervaring: +/- 10 jaar
Uren per week: Voltijd of part time

Wij zoeken voor onze belastingadviespraktijk een senior administrateur

Wij zijn een internationaal werkende organisatie, dat impliceert dat wij internationale klanten hebben die werkzaam zijn in Nederland. Deze werkzaamheden worden veelal gedaan via een eenmanszaak, soms een VOF, vaak een BV of een buitenlandse rechtspersoon die in Nederland is geregistreerd.

Voor al deze ondernemingen dient de boekhouding gevoerd te worden. Omdat de klanten niet native Nederlanders zijn, zijn de regels van het boekhouden en de regels van wat wel en niet aftrekbaar is meestal niet bekend.

Daarbij komt ook dat de klant niet de behoefte heeft zich daarin te verdiepen, het Nederlands is een uitdaging apart, dus dan ook nog eens in de aftrekposten te verdiepen wordt vaak als too much ervaren.

De klant vertrouwt op het feit dat wij dit goed en optimaal voor hem verzorgen en dat doen wij dan ook. Omdat de praktijk aan het groeien is zoeken wij naar een senior administrateur.

Wat is een senior administrateur?

Een senior administrateur is een boekhouder of accountant die ongeveer 10 jaar ervaring heeft in het verzorgen van boekhoudingen. Omdat wij een ervaringsvak hebben en omdat wij uiteenlopende klanten hebben, zijn wij op zoek naar een ervaren boekhouder, vandaar senior.

Maar senior betekent niet alleen dat u al lang in het vak zit, maar ook dat u in staat bent meer te doen dan louter het inboeken van de boekhouding. U overziet per klant de situatie en handelt daarnaar of vraagt een van uw collega’s daarnaar te handelen. Wij zijn een team met alle expertise aan boord, dus er is altijd wel een collega die u kan bijstaan.

Een van de extra inspanningen die wij graag zien terugkomen is het opstellen van een eenvoudige jaarrekening, een gesprek met de klant, accuraat uiteraard werken en een teamplayer zijn.

Daarnaast gaan wij ervanuit dat u in Haarlem of direct omgeving woont, dat u goed zakelijk Engels kunt communiceren in schrijven en spreken, een extra taal zoals Duits wordt uitermate op prijs gesteld, maar is geen vereiste.

Wat bieden wij?

Wij bieden een gemotiveerde werkomgeving waar de klant centraal staat. Het salaris wensen wij graag met u in overleg vast te stellen. Daarnaast verneem ik van collega’s dat het aangenaam is om hier te werken.

Graag voegen wij een leuke ervaren collega toe aan ons team.

Geïnteresseerd?

Stuur dan uw CV en motivatiebrief en laat ons weten waarom u de geschikte kandidaat bent. Wij kijken uit naar uw reactie.