Keizersgracht 62

1016 CS Amsterdam

+31 (0)20 520 7991

Lines close at 4pm

Mon-Fri: 9am - 5pm

Our office hours

Boekhouder – exact online – vacature bij “Tax Is Exciting BV”

Vacature: boek­houder - exact online

Wie zijn wij?

Tax is Exciting BV / Orange Tax is een internationaal fiscaal advies kantoor met een vestiging in Amsterdam, Haarlem en Rotterdam. Wij verzorgen internationale payroll diensten, fiscaal advies op grens overschrijdende situaties, verzorgen boekhoudingen, aangiften omzetbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting. Ook onderzoeken wij 30% vergoedingsregeling situaties (meer dan louter aanvragen), waar de klant fiscaal gevestigd is en dat soort zaken.

Voornamelijk bestaan onze klanten uit werkgevers die niet in Nederland zijn gevestigd, maar wel werknemers hebben in Nederland.

Vacature Boekhouder – exact online
Salaris €2.000,00 – €2.700,00 per maand
Dienstverband Voltijds · Deeltijds · Vaste baan · Tijdelijk
Parttime-uren per week 24-40
Aantal vacatures voor deze functie 2
Contractduur 7 maanden
Rooster Dagdienst
Secundaire arbeidsvoorwaarden Reiskostenvergoeding · Pensioen
Aanvullende vergoedingen Vakantiegeld

Wat houdt het werk in?

Voor de vacature Boekhouder Exact Online, Tax is Exciting is op zoek naar een boekhouder/administrateur als toevoeging van ons accounting team.

Het accounting team voert boekhoudingen in Exact Online software voor bedrijven van internationals. Internationals zijn personen die in Nederland wonen, gekomen uit het buitenland. Deze internationals voeren hier in Nederland een onderneming.

De ondernemingen zijn eenmanszaken/ZZP en BV ondernemingen. De voertaal met onze klanten is de Engelse taal. Het is dus wel van belang dat de kandidaat deze taal machtig is.

    Sollicitatie opsturen


    Curriculum Vitae (CV) uploaden

    Privacystatement (acceptatie)