Skip to content

Werken bij Orange Tax Services

De wereld is in beweging, zo ook de bedrijven. Bedrijven en particulieren komen en gaan en Orange Tax Services is daar heel druk mee. Daarom zijn wij op zoek naar aanvulling op onze teams binnen onze organisatie.

Salarisadministrateur

Wij zoeken een enthousiaste salarisadministrateur die beschikt over een Praktijk Diploma Loonadministratie. Binnen het team krijg je klanten toebedeeld die je zelfstandig verwerkt en volgens het four eyes principle controleert een collega wat er verwerkt is.

De werkzaamheden zijn uitdagend want geen werkgever is hetzelfde. Doordat wij met vaste tarieven werken is het bijhouden van de bestede tijd per werkgever niet aan de orde.

De klanten zijn een aantal wereldwijde bekende merken/bedrijven, middelgrote bedrijven en kleine veel minder bekende bedrijven. Hun overeenkomst is dat ze niet Nederlandstalig zijn en behoefte hebben aan het verzorgen van hun salarisadministratie.

Orange Tax Payroll team
Orange Tax Payroll team

Interesse? Mail ons jouw CV met toelichting op je werkzame leven. Arnold@orangetax.nl

Financieel medewerker / junior accountant

Het toenemend aan dat voornamelijk Engelse bedrijven die in aanloop van de Brexit op twee paarden wedden maakt dat wij veel Engelse bedrijven als klant krijgen die de wens hebben dat wij hun omzetbelasting verplichting, jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting/ vennootschapsbelasting verzorgen.

Wij gebruiken diverse boekhoudpakketten afgestemd op de wens van de klant. De ene klant wil graag alles automatisch ingelezen hebben en gestreamlined. De andere klant is uitermate geschikt om het handmatig in te boeken.

Ongeacht hoe de klant zijn administratie wenst verzorgd te hebben, alle klanten stellen een aangenaam contact op prijs. Daarom zoeken wij een aangename financieel medewerker / junior accountant.

Interesse? Mail ons jouw CV met toelichting op je werkzame leven. Arnold@orangetax.nl

Belastingadviseur

De ontwikkelingen in de wereld maken dat er behoefte is de fiscale aspecten van een onderneming correct verwerkt te hebben. De toenemende vraagt maakt dat wij een belastingadviseur zoeken.

Wij zijn geen fiscaal advieskantoor dat de rand van de mogelijkheden opzoekt met lange saaie adviezen. Wij zijn hands on in de zin dat wij de vragen uitzoeken en aangiften verzorgen zoals de klant dat wenst binnen de mogelijkheden van wet en regelgeving.

Fiscale kennis op academisch niveau al dan niet in combinatie met een RB lidmaatschap is wel een vereiste.

Tax team
Orange Tax Tax Team

Interesse? Mail ons jouw CV met toelichting op je werkzame leven. Arnold@orangetax.nl

Does this post make you want to get in touch? Go for it!

Related

Your company stock in the yearend balance

Your company stock is shown in the annual report. What is the status of your stock, do you know? Your company stock You  might remember in the old days that...
The 2021 corporate income tax return

The 2021 corporate income tax return

The 2021 corporate income tax return, have you already processed that? Better late than never. The 2021 corporate income tax return The 2021 corporate income tax return deadline was June...